Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبر خودسوزی فرزند شهید در مقابل بنیاد شهید و امور ایثارگران در قم در هفته ای که گذشت باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی مخصوصا خانواده شهدا شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، خبر کوتاه اما تلخ و دردناک بود صبح روز شنبه دوم شهریورماه ۱۳۹۸ یک فرزند شهید در مقابل اتاق مدیرکل بنیاد شهید قم خودسوزی کرد، با توجه به مقام و منزلت شهید در جامعه ایران این خبر آثار روانی زیادی در میان مردم مخصوصاً در بین خانواده شهدا گذاشته است و باعث ناراحتی خانواده شهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گفته می شود این فرزند شهید به خاطر عدم توجه به درخواست‌های وی برای هزینه درمانی خود اقدام به خودسوزی کرده است، نکته قابل تأمل اقدام عجولانه معاونت بهداشت قم در محجور خواندن این شخص برای پاک کردن صورت مسئله است.

 

چند ساعات بعد از انتشار خبر خودسوزی فرزند شهید در دفتر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در واکنش به این حادثه گفت: به دلیل اختلالات روانی و دو قطبی بودن حکم محجوریت نیز داشته و پیش از این چندین مرتبه در منزل تهدید به خودسوزی کرده بود؛ همچنین به دلیل شرایطی که داشت چندین بار در بیمارستان‌های اعصاب و روان بستری شده بود.

 

همچنین در حالی که گفته می شود خودسوزی مقابل دفتر مدیر کل بنیاد شهید قم صورت گرفته است معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم اعلام می کند که فرزند شهید در مقابل فضای سبز کلانتری ۱۱ استان قم اقدام به خودسوزی کرد است.

 

این اظهارات اگر با هدف پاک کردن صورت مسئله است نتیجه عکس دارد و همین اظهارات نوک پیکان را به سمت بنیاد شهید قم سوق می دهد که چرا مسئولان بنیاد شهید با یک فردی که از قبل می دانستند وی بیماری روانی دارد و تهدید به خود سوزی کرده به شکل بهتر رفتار نکردند تا این حادثه دلخراش به وجود نیاید گفته می شود در روز حادثه این شخص قبل از اقدام به خودسوزی تهدید به خود سوزی کرده بود که جدی گرفته نشده است.

 

خودسوزی فرزند شهید در داخل ساختمان بنیاد شهید در اعتراض به عدم پاسخگویی مناسب علاوه بر آثار اجتماعی باعث دلسرد شدن خانواده شهدا شده است بعد از این حادثه تعدادی از خانواده شهدا در پیام هایی به نگارنده اعلام ناراحتی شدید از حادثه کردند و متهم اصلی این حادثه را بنیاد شهید قم دانسته اند.

 

واکنش های مسئولان به حادثه خودسوزی فرزند شهید

 

متاسفانه بعد از این حادثه واکنش قابل توجهی از سوی بنیاد شهید قم مطرح نشد تا اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در واکنش به این حادثه گفت: از ابتدای انتشار خبر این حادثه تاسف برانگیز در مجلس پیگیر وضعیت این فرزند شهید بودم و خواستار حداکثر رسیدگی درمانی شدم.

 

رییس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: از رییس بنیاد شهید پیگیر موضوع هستیم و خواستار رسیدگی سریع به این موضوع هستیم. دستگاه قضایی نیز به این موضوع وارد شده است و با جدیت برای مشخص شدن مقصران احتمالی پیگیری می‌کند.

 

وی افزود: مشکل آن مرحوم از ۴ سال قبل وجود داشته است و باید بنیاد به این گونه مسائل رسیدگی کند و ما نیز در مجلس پیگیر این مساله خواهیم بود.

 

همچنین با پیگیری احمد امیرآبادی فراهانی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، رئیس بنیاد شهید کشور دستور رسیدگی ویژه حادثه خودسوزی یک فرزند شهید در مقابل در ورودی دفتر مدیر کل بنیاد شهید قم را صادر کرده است.

 

روز گذشته مدیرکل بازرسی بنیاد شهید کشور در قم حاضر شد و به گفته شهیدی رئیس بنیاد شهید کشور ضمن بررسی ابعاد مختلف این حادثه و بررسی نحوه رسیدگی به مشکلات این فرزند شهید، گزارشی تفصیلی درباره این حادثه تنظیم خواهد شد که این گزارش که مقصران احتمالی این حادثه را نیز مشخص می کند و فردا چهارشنبه 6 شهریور در هیئت‌وزیران قرائت خواهد شد.

 

اظهارات برادر متوفی

 

برادر متوفی در خصوص حادثه عنوان کرد: موضوع تاکنون گنگ و نامشخص است و حرف‌ها و اظهارات ضد و نقیض بسیاری عنوان شده است.

 

وی افزود: برادرم پس از اقدام به خودسوزی به بیمارستان نکویی قم و سپس به بیمارستان مطهری تهران منتقل می‌شود ولی به دلیل حجم بالای سوختگی،  فوت می‌کند.

 

وی ادامه داد: متوفی به دلیل بیماری مدتی در بیمارستان اردبیل بستری بود که به دلیل وضعیت نامناسب بیمارستان درخواست انتقال به قم یا یک شهر دیگر را می‌کند، او را به قم منتقل می‌کنند ولی در قم بستری نمی‌شود.

 

این فرزند شهید بیان کرد: برادرم دو شب قبل به بیمارستانی در جعفریه برای بستری مراجعه می‌کند و اعلام می‌کند که وضعیت خوبی ندارد و ممکن است خطرساز شود، ولی بیمارستان از بستری خودداری می‌کند، حتی نامه بنیاد شهید مبنی بر دستور بستری ارائه می‌شود ولی اعلام می‌کنند برای مشخص شدن نحوه پرداخت هزینه بیمارستان، تاییدیه بیمه نیاز است.

 

وی ادامه داد: برادرم با حال نامساعد به قم باز می‌گردد و صبح فردا به بیمه مراجعه می‌کند که به کارش رسیدگی نمی‌شود و از همان سمت با تهیه بنزین خود را به اداره کل بنیاد شهید می‌رساند.  برخی مدعی هستند که وی به محض رسیدن به بنیاد شهید و بدون هیچ صحبتی خود را مقابل درب آتش زده و به سمت دفتر مدیرکل دویده است ولی برخی گفته‌اند که وی به بنیاد شهید مراجعه کرده و پس از عدم توجه به درخواستش، اقدام به خودسوزی می‌کند.

 

وی اضافه کرد: با بررسی دوربین‌های مداربسته اداره کل بنیاد شهید این موضوع مشخص می‌شود ولی نکته عجیب این است که چطور ایشان توانسته خود را آتش بزند و از نگهبانی رد شود.

 

این فرزند شهید اظهار کرد: نباید بدون اطلاع دقیق از موضوع تقصیر را بر گردن شخصی انداخت و باید قضیه کاملا مشخص شود، ولی اینکه عنوان می‌شود که متوفی به دلیل اینکه از مراقبت‌های خواهر خود راضی نبوده، اقدام به خودسوزی کرده عجیب است؛ زیرا خواهرمان هرکاری که توانست برای ایشان کرد و اگر از ما ناراضی بود پس چرا خود را مقابل بنیاد شهید آتش زده است؟

 

وی خاطرنشان کرد: نباید از بیماری متوفی سوءاستفاده شود و بیماری را دلیل خودسوزی اعلام کنند؛ دلیل مشکل اعصاب ایشان، شنیدن خبر شهادت پدرش بوده است و این مسئولیت مسئولان را در قبال این فرد بیشتر می‌کند و همچنین ایشان با مراجعه به بیمارستان خود اعلام کرده بود که وضعیت مناسبی ندارد و باید بستری شود ولی این کار انجام نشد؛ باید مشخص شود که در بیمه و بنیاد شهید چه اتفاقی افتاده است که ایشان دست به این اقدام زده است.

 

برادر متوفی گفت: تهمت فراوانی زده می‌شود که خانواده شهدا و جانبازان از امکانات دولتی سوءاستفاده می‌کنند و درست نیست که این تهمت را بشنویم و وضعیت اینگونه باشد.

 

نکته پنهانی این حادثه می تواند داشته باشد ضعف سیستم درمانی در کشور است که برای بستری شدن شخصی که بیماری روانی و خارج از کنترل دارد چرا باید سیر مراحل اداری و زمان‌بر وجود داشته باشد بیماری روانی بیماری غیرارادی و غیرقابل‌کنترل است و وقتی فردی شخصاً به مراکز درمانی مراجعه می‌کند و اعلام می‌کند ممکن است بیماری وی خطرساز شود باید بدون هیچ‌گونه اتلاف وقت بستری شود در این خصوص مراکز درمانی در قم و جعفریه  که فرزند شهید را بستری نکرده باید پاسخگوی این حادثه تلخ باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان را در راستای دسترسی به آمارهای مهاجرت نخبگان دانست و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه‌ «وعده صادق» دارای دو بال علم و فناوری بومی و شجاعت و تدبیر در استفاده صحیح از علم و فناوری است، گفت: هر انسان آزاده‌ای که این عملیات را مشاهده کرد، دریافت که ایران توان ساخت تجهیزات دفاعی، پدافندی و آفندی را دارد.

وی ادامه داد: امسال و سال قبل از سوی مقام معظم رهبری بر مردمی‌سازی اقتصاد تاکید شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان مصداق مردمی‌سازی اقتصاد به شمار می‌روند.

ایجاد فراجا در بنیاد ملی نخبگان

دهقانی فیروزآبادی در خصوص سؤال ایسنا مبنی بر ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان برای رصد نخبگان با تاکید بر اینکه همه کشورهای دنیا ورود و خروج افراد به کشورشان را رصد می‌کنند، افزود: بازگشت محققان ایرانی در قالب عضو هیات علمی و غیره به کشور دو برابر شده است.

وی ادامه داد: محققان همه کشورهای دنیا یا از کشورشان خارج شده و یا محققانی به کشورشان وارد می‌شود و کشور چین بزرگترین مهاجر فرست دنیا به شمار می‌رود، ولی رویکرد این کشور آن است که هر محققی که از کشور خارج می‌شود، سفیران علم و فناوری آن کشور به شمار می‌رود.

معاون علمی رئیس‌جمهور، وطن‌پرستی را شاخص اصلی شهروندان هر کشوری ذکر کرد و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

وی  با تاکید بر اینکه مساله کشورها باید رصد شود، خاطر نشان کرد: هر فردی که از کشور خارج می‌شود، یک سرمایه است؛ ولی ما آمارهای دقیقی از مهاجرت در اختیار نداریم و قصد تصمیم‌گیری‌های کیفی داریم و ابن در حالی است که یکی از اساسی‌ترین پارامترهای تصمیم‌گیری در اختیار بودن عدد و ارقام درست لست.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، اضافه کرد: تمام کسانی که آمارهای مهاجرت‌ها را ارائه می‌دهند، مرجع و عدد و ارقامی در اختیار ندارند و بهترین مرجعی که می‌تواند در این زمینه آمارها را ارائه دهد، پلیس گذرنامه است.

وی با اشاره به اقدامات وزارت علوم در خصوص ترجمه مدارک، یادآور شد: فراجا اطلاعات لازم از مهاجرت را که جزء اطلاعات محرمانه است، در اختیار دارد و کمک می‌کند تا بنیاد ملی نخبگان به آمارهای مهاجرت نخبگان دسترسی داشته باشد.

وی با اشاره به فرموده پیامبر اسلام مبنی بر این‌که علم را بیاموزید ولو در چین، گفت: پیامبر اسلام نیز با مهاجرت نخبگان مخالف نبوده است و باید یاد بگیریم، آن کسی که از کشور خارج می‌شود، دشمنی با کشور ندارد.

تعطیلی کسب و کارها

دهقانی‌ فیروزآبادی درخصوص رویکرد معاونت علمی درباره تعطیلی پلتفرم‌ها و کسب و کارها، گفت: ما تاکید کرده‌ایم کسب و کارهایی که تعطیلی آنها منجر به آسیب رساندن به مردم می‌شود، اقدام درستی نیست.

وی افزود: ما بر این باوریم که اگر تشخیص داده می‌شود که مدیریت کسب و کارها و فرهنگ حاکم بر آنها مشکل دارند، جریان‌هایی چون بسیج دانشجویی و غیر را حمایت و تقویت کنید تا قضای رقابت ایجاد شود.

هواپیمای مسافربری ۷۲ نفره از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیمای مسافربری ٧٢ نفره که به عنوان یک پروژه دانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر پیگیری می‌شود، گفت: از این پروژه بازدید کردیم، پروژه خوبی است؛ اما از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد. این پروژه در ٧-٨ جلسه بررسی شد و مشخص شد که به دلایل متعدد، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی باشد. 

وی ادامه داد: تصمیم بر این شد شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در این حوزه به سراغ ساخت و طراحی بخش‌های مختلفی از جمله سیم‌های کنترل، ناوبری هدایت، ابزارهای موتور بروند و همچنین با کشورهایی که روابط خوبی داریم، در صنعت هوایی کنسرسیوم تشکیل دهیم. در نهایت جمع‌بندی شد که به عنوان عضوی از یک کنسرسیوم در ساخت یک هواپیمای جدید روسیه مشارکت داشته باشیم.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • عکس| رقص نور به جای آسفالت؛در تونل کندوان چه خبر ست؟
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • نجات جان کودک ۲ ساله مغروق در رودخانه روستای گردشیلان مهاباد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند