Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ روزگذشته یک فرزند شهید مقابل ساختمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم اقدام به خود سوزی کرد که طی آن، مصدوم جهت پیگیری اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شد، ولی صبح امروز به دلیل حجم بالای سوختگی و جراحات فوت کرد.

برادر متوفی در گفتگو با با اعلام خبر فوت فرزند شهید، در خصوص حادثه عنوان کرد: موضوع تا کنون گنگ و نامشخص است و حرف‌ها و اظهارات ضد و نقیض بسیاری عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برادرم پس از اقدام به خودسوزی به بیمارستان نکویی قم و سپس به بیمارستان مطهری تهران منتقل می‌شود، ولی به دلیل حجم بالای سوختگی، صبح امروز فوت می‌کند.

وی ادامه داد: متوفی به دلیل بیماری مدتی در بیمارستان اردبیل بستری بود که به دلیل وضعیت نامناسب بیمارستان درخواست انتقال به قم یا یک شهر دیگر را می‌کند، او را به قم منتقل می‌کنند، ولی در قم بستری نمی‌شود.

این فرزند شهید بیان کرد: برادرم دو شب قبل به بیمارستانی در جعفریه برای بستری مراجعه می‌کند و اعلام می‌کند که وضعیت خوبی ندارد و ممکن است خطرساز شود، ولی بیمارستان از بستری خودداری می‌کند، حتی نامه بنیاد شهید مبنی بر دستور بستری ارائه می‌شود، ولی اعلام می‌کنند برای مشخص شدن نحوه پرداخت هزینه بیمارستان، تاییدیه بیمه نیاز است.

وی ادامه داد: برادرم با حال نامساعد به قم باز می‌گردد و صبح فردا به بیمه مراجعه می‌کند که به کارش رسیدگی نمی‌شود و از همان سمت با تهیه بنزین خود را به اداره کل بنیاد شهید می‌رساند. برخی مدعی هستند که وی به محض رسیدن به بنیاد شهید و بدون هیچ صحبتی خود را مقابل درب آتش زده و به سمت دفتر مدیرکل دویده است، ولی برخی گفته‌اند که وی به بنیاد شهید مراجعه کرده و پس از عدم توجه به درخواستش، اقدام به خودسوزی می‌کند.

وی اضافه کرد: با بررسی دوربین‌های مداربسته اداره کل بنیاد شهید این موضوع مشخص می‌شود، ولی نکته عجیب این است که چطور ایشان توانسته خود را آتش بزند و از نگهبانی رد شود.

این فرزند شهید اظهار کرد: نباید بدون اطلاع دقیق از موضوع تقصیر را بر گردن شخصی انداخت و باید قضیه کاملا مشخص شود، ولی اینکه عنوان می‌شود که متوفی به دلیل اینکه از مراقبت‌های خواهر خود راضی نبوده، اقدام به خودسوزی کرده عجیب است؛ زیرا خواهرمان هرکاری که توانست برای ایشان کرد و اگر از ما ناراضی بود پس چرا خود را مقابل بنیاد شهید آتش زده است؟

وی خاطرنشان کرد: نباید از بیماری متوفی سوءاستفاده شود و بیماری را دلیل خودسوزی اعلام کنند؛ دلیل مشکل اعصاب ایشان، شنیدن خبر شهادت پدرش بوده است و این مسئولیت مسئولان را در قبال این فرد بیشتر می‌کند و همچنین ایشان با مراجعه به بیمارستان خود اعلام کرده بود که وضعیت مناسبی ندارد و باید بستری شود، ولی این کار انجام نشد؛ باید مشخص شود که در بیمه و بنیاد شهید چه اتفاقی افتاده است که ایشان دست به این اقدام زده است.

دو پاسخ متفاوت معاون بنیاد شهید قم درباره خودسوزی یک فرزند شهید

مسئول حراست بنیاد شهید استان قم گفت: همکاران ما با توجه به بوی بنزینی که حس کرده‌ بودند به دنبال فرزند شهید می‌روند و دلیل حضور و مشکلش را جویا می‌شوند اما او بدون اینکه توضیحی بدهد یا حرفی بزند بلافاصله در کمتر از دو دقیقه خودش را به طبقه همکف و دفتر مدیر کل بنیاد شهید استان قم می‌رساند.

دکتر عینی معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم در رابطه با ماجرای خودسوزی و فوت یک فرزند شهید گفت:‌ این فرزند شهید شب پیش از حادثه برای بستری شدن به بیمارستان مراجعه کرده بوده است اما از آنجایی که شرط بستری شدن دستور پزشک است، بیمارستان مربوطه اقدام به بستری کردن این فرزند شهید نکرده بود. پس از این مشکل پیش آمده،علی رغم این که برادر و خواهرش شماره تماس بنده را داشتند تماسی در رابطه با برطرف کردن حل مشکلشان با این جانب برقرار نکردند تا در صورت نیاز به مشکل این فرزند شهید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ بر اساس اسنادی که در اختیار داریم این فرزند شهید متوفی یک بار در بیمارستان اعصاب و روان اردبیل و چهار مرتبه نیز در بیمارستان علی ابن ابیطالب قم به دلیل مشکلاتی که داشته بستری بوده است.

دکتر عینی در رابطه با وضعیت بیمه این فرزند شهید که اقدام به خودسوزی کرده است یادآور شد: معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید پیگیر موضوع بیمه او بوده و مکاتبات لازم را در راستای برطرف کردن مشکلاتش با بیمه دی انجام داده و قول مساعد را هم گرفته بود.

وی در رابطه با جزییات حادثه پیش آمده برای این فرزند شهید گفت: آنچه که می‌توانم بگویم این است که متوفی بنزین را در فضای سبز خارج از بنیاد شهید بر روی خودش ریخته است و باقی اتفاق را باید از همکاران بخش حراست بنیاد شهید استان قم جویا شوید.

پس از گفته‌های دکتر عینی، مسئول حراست این بنیاد توضیح داد: این فرزند شهید پس از مراجعه به «بیمه دی» و قبل از رسیدن به محل بنیاد شهید استان قم بنزین را تهیه کرده بود. او بنزین را در فضای سبز بر روی خودش ریخته و وارد بنیاد شهید شده است. همکاران ما با توجه به بوی بنزینی که حس کرده‌اند به دنبالش می‌روند و دلیل حضور و مشکلش را جویا می‌شوند اما او بدون اینکه توضیحی بدهد یا حرفی بزند بلافاصله در کمتر از دو دقیقه خودش را به طبقه همکف و دفتر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم می‌رساند. همکاران ما نتوانستند مانع حرکت او بشوند. در نهایت بدون این که با کسی صحبتی کند یا مشکلش را بیان کند اقدام به خودسوزی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در هنگام خودسوزی این فرد،مدیرکل بنیاد شهید استان قم در دفتر خودش حضور نداشته است و همراه مسئولان استانی برای غبارروبی مزار شهدا به مناسبت هفته دولت بر سر مزار شهدا حاضر بوده است. همکاران ما توانستند با کپسول‌هایی که در بنیاد شهید وجود داشت اقدام به مهار آتش کنند اما در نهایت به دلیل شدت سانحه او در بیمارستانی در تهران جان باخت.

لازم به توضیح است دکتر عینی معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم در گفت‌وگویی که روز گذشته (یکشنبه) با ایسنا داشت،مدعی شده بود خودسوزی فرزند شهید در مقابل فضای سبز کلانتری ۱۱ استان قم اتفاق افتاده است.

 

برچسب ها: رویداد24 ، اتش سوزی ، بنیاد شهید قم ، اتش سوزی فرزند شهید ، فرزند شهید ، متوفی ، خودسوز ، خودسوزی فرزند شهید سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اتش سوزی بنیاد شهید قم فرزند شهید متوفی خودسوزی فرزند شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف

معاون پارلمانی رئیس جمهور طی نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

به گزارش ایسنا،‌ متن نامه حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱  درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد  ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید
انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

محمد حسینی. معاون پارلمانی رئیس جمهوری

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشای راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • لحظه شناسایی جسد فرزند در گور جمعی | ببینید